Nail design courses "Winter designs"
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nail design courses "Winter designs"

It's pre-holiday and you don't know how to dress your customers? Are you afraid to disappoint them by saying "I can't" or "I can't"? Winter Designs will help you prepare for the upcoming Christmas and New Year and offer your customers new fashionable holiday designs.

€30.00 (tax incl.) €30.00 (tax excl.)
Tax excluded

Kursų metu:

  • Sužinosite kaip piešti elementus ir juos komponuoti tarpusavyje;

  • Išmoksite dirbti su nagų dizaino elementais;

  • Išmoksite šventinių dizainų schemas.

Kodėl verta išmokti piešti nagų dizainus žiemos tema?

Prieššventiniu laikotarpiu manikiūro meistrių užimtumas ypač didelis, o klienčių norai ir lūkesčiai dar didesni. Tokiu metu net ir tos, kurios nuolat prašo vienspalvio gelinio lakavimo išreiškia norą pasipuošti šventiškai. Todėl labai svarbu pasiruošti iš anksto ir nuo pat gruodžio pradžios pasiūlyti klientėms naujų madingų šventinių dizainų taip parodant savo profesionalumo lygį.

Apie nagų dizaino kursus:

Šiems nagų dizaino kursams modelių nereikia. Visi dizainai kuriami ant tipsų, kuriuos po kurso galėsite pasiimti su savimi ir iškart demonstruoti klientėms.

Nagų dizaino kursai „Žiemos dizainai“ vyksta gyvai adresu Gabijos g. 32, Vilnius. Visi išklausę kursą gauna sertifikatus.

Norite išklausyti šį kursą individualiai? Tai galite padaryti susisiekę su mumis asmeniškai. Įspėjame: individualių kursų kaina skiriasi.

Kursai skirti pradedantiesiems ir patyrusiems meistrams.

Mokymai truks 1 dieną nuo 10:00 val. iki 17:00 val.

Grupėje bus iki 5-7 žmonių.

Kursus veda: Božena Kudzma

KURSŲ KAINA: 70 Eur

---

Šie nagų dizaino kursai vyks:

2022 m. gruodžio 10 d.

---

INFORMACIJA NORINTIEMS DALYVAUTI KURSUOSE:

Jei susidomėjote šiais nagų dizaino kursais ir norite juose dalyvauti, pirmiausia, užsiregistruokite. Tai galite padaryti užpildę šią registracijos formą. Užresiregistravę sulaukite mūsų skambučio ir tik tuomet naudodamiesi šia internetine parduotuve galite sumokėti 30 Eur vertės avansą. Likusią sumą (40 Eur) sumokėsite kurso dieną.

Jei nesilaikysite šios tvarkos, mes neatsakome už tai, kad neturėsime vietos į jūsų norimu metu vyksiančius nagų dizaino kursus.

Daugiau informacijos apie kursą galime suteikti telefonu +37067342106 arba susisiekus per Elena Luchinkina nail school Facebook paskyrą.

ndk3
chat Comments (0)