Nagų dizainai su plonomis linijomis
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nagų dizaino kursai „Nėriniai, monograma ir šydas (plonos linijos). 1 lygis“

Jūsų klientės vis dažniau nori, kad ant jų nagų nupieštumėte plonas linijas, tačiau tai jums nepavyksta? Norite palepinti jas šiuo metu populiariais dizainais? Jei taip, tuomet siūlome jums naują mūsų programą - „Nėriniai, monograma ir šydas (plonos linijos). 1 lygis“ – kurios metu išmoksite piešti tobulai plonas linijas!

30,00 € (su PVM) 30,00 € (be mok.)
Be mokesčių

Šių nagų dizaino kursų metu jūs:

  • Išmoksite piešti tobulai plonas linijas;
  • Išmoksite naujų nagų dizaino idėjų;
  • Išmoksite kurti „šydo“ efektą.

Kodėl verta išmokti piešti plonas linijas ant nagų?

Manikiūras su nėriniais ir plonomis linijomis yra labai populiarus ir dažnai sutinkamas manikiūro meistrų kasdienybėje. Šiuo metu tokio tipo nagų dizainus verta išmokti ne tik dėl to, jog plonomis linijomis išraižyti nagai visada traukia akį, atrodo subtiliai ir elegantiškai, tačiau ir dėl to, jog klientės vis dažiau išreiškia susižavėjimą tokio tipo dizainais. Nėriniais papuošti nagai puikiai tiks bet kokiai progai: vakarėliui, vestuvėms ar tiesiog toms moterims, kurios visada nori atrodyti elegantiškai.

Programa:

  • Pratimai, kuriais ranka pratinama piešti plonas linijas;
  • Geliniai dažai ir darbo su jais niuansai;
  • Paslaptys, kaip teisingai piešti plonas linijas;
  • Idealus tinklelis;
  • Trafaretinės rožės;
  • Magija naudojant tik 1 teptuką ir „dots“.

Šiuose kursuose modeliai nedalyvauja, todėl visi dizainai kuriami ant tipsų, kuriuos po kurso mes leidžiame pasiimti kartu su savimi. Iš viso kurso metu sukuriami 6-10 skirtingų dizainų.

Kursai vyksta gyvai mūsų manikiūro mokykloje įsikūrusioje adresu Gabijos g. 32, Vilnius.

Dienos pabaigoje visiems dalyvavusiems išduodame sertifikatus.

Iš anksto studentui pareikalavus galime šiuos kursus pravesti ir individualiai, tačiau individualių kursų kaina skirsis. Todėl dėl tokios galimybės susisiekite asmeniškai.

Kam skirti šie kursai?

Tai 1 lygio nagų dizaino kursai, kurie idealiai tinka pradedančiąjam manikiūro meistrui arba meistrui, kuris nori išmokti piešti idealiai plonas linijas.

Mokymų trukmė: 1 diena nuo 10:00 val. iki 17:00 val.

Iš kiek žmonių sudaryta grupė?

Grupėje bus iki 5-7 žmonių.

Kursus veda: Elena Luchinkina

KURSŲ KAINA: 65 Eur 

---

Artimiausi nagų dizaino kursai „Nėriniai, monograma ir šydas (plonos linijos). 1 lygis“ vyks:

ŠIUO METU KURSAI VYKSTA TIK INDIVIDUALIAI. INDIVIDUALIŲ KURSŲ KAINA GALI SKIRTIS NUO GRUPINIŲ KURSŲ KAINOS.

---

SVARBI INFORMACIJA: KAIP UŽSIREGISTRUOTI?

Norint dalyvauti mūsų rengiamuose nagų dizaino kursuose jūs privalote užpildyti registracijos formą (ją rasite paspaudę čia) ir po jos užpildymo sulaukti mūsų skambučio, patvirtinančio registraciją. Tik po to, kai susisieksime su jumis asmeniškai, galėsite apmokėti avansą, kuris lygus 30 Eur, naudodamiesi šia mūsų elektronine parduotuve. Likusią pinigų sumą t.y. 35 Eur, sumokėsite kurso dieną.

Jei nesilaikėte aprašytų taisyklių ir sumokėjote avansą dar prieš registracijos patvirtinimą, vieta į kursą nėra rezervuojama anksčiau nei numatyta. Mes neprisiimame atsakomybės, jog tuo metu, kuriuo norėsite, jau bus surinkta pilna grupė ir jūsų priimti nebegalėsime.

Iškilus klausimams skambinkite telefonu +37067342106 arba rašykite mums asmeniškai naudojantis Facebook per puslapį Elena Luchinkina nail school.

ndk1
chat Komentarai (0)