Pasiruošimo konkursams kursai „Pasiruošimas konkursams“
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pasiruošimo konkursams kursai „Pasiruošimas konkursams“

Jūsų svajonė sudalyvauti tarptautiniame ar mūsų šalyje vyksiančiame manikiūro meistrų čempionate? Turite idėja, tačiau reikia pagalbos ją įgyvendinant? Pasiruoškite artimiausiu metu vyksiančiam čempionatui kartu su Lietuvos komandos trenere ir daugybės čempionatų kviestine teisėja Elena Luchinkina, kuri padės įgyvendinti jūsų asmeninę idėją kursuose „Pasiruošimas konkursams“ bei prisidės prie jūsų svajonės, sudalyvauti manikiūro meistrų čempionate, įgyvendinimo!

50,00 € (su PVM) 50,00 € (be mok.)
Be mokesčių

Konkursinės idėjos pasirinkimas

Viskas prasideda nuo jūsų unikalios konkursinės idėjos! Į šiuos kursus turite ateiti su savo sugalvota idėja, kurią padėsime įgyvendinti kursų metu.

Kurso dalyviai gali rinktis idėjas, kurios skirtos nominacijoms „Creative one nail“, kuomet darbas įgyvendinamas ant 1 nago, arba „Poster“ nominacijai, kai kuriamas bendras vaizdas: 1 ranka + veidas arba tik 1 ranka, bei daikto inkrustacija.

Taip pat kursuose gali dalyvauti ir tie, kurie nori atlikti lengvesnius darbus, pavyzdžiui, dalyvauti nominacijose „Manicure and gel polish“ arba „Salon modeling“ ir jiems reikia pagalbos įgyvendinant jų idėjas.

Pasiruošimo konkursams kursų metu:

  • Įgyvendinsite savo unikalią idėją su kuria galėsite dalyvauti tarptautiniuose ir mūsų šalyje vykstančiuose manikiūro meistrų čempionatuose;

  • Jūsų atliekamą darbą prižiūrės Elena Luchinkina, kuri turi daugybės metų patirtį ne tik ruošiant čempionato dalyvius, tačiau ir yra kviestinė čempionatų teisėja. Ji puikiai žino visus čempionatų reikalavimus ir padės atkreipti dėmesį į svarbius aspektus.

Kodėl verta dalyvauti manikiūro meistrų čempionatuose?

Čempionatai yra puiki galimybė parodyti savo meistriškumą ir įgyvendinti unikalią kūrybinę idėją. Tai ne tik iššūkis, bet ir begalo malonus procecas, kuris gali lemti dar didesnį pripažinimą ne tik tarp klientų, bet ir tarp viso pasaulio meistrų!

Kam skirti šie pasiruošimo konkursams kursai?

Kursai skirti jau dirbantiems meistrams, kurie nori išmėginti savo jėgas kuriant sudėtingą vienetinį darbą – meno kūrinį – bei dalyvaudami tarptautiniuose ir mūsų šalyje vykstančiuose nagų meistrų čempionatuose.

Kiek trunka šie kursai?

„Pasiruošimamas konkursams“ kursas skiriasi nuo įprastų Elena Luchinkina nail school kursų. Jis vyksta tiek, kiek reikia, jog pabaigtumėte savo konkursinį darbą t.y. priklauso nuo darbo sudėtingumo. Yprastai kursai trunka 2 dienas, tačiau prireikus jūsų konkursianiam darbui dar skiriame ir trečią dieną.

Kursų pradžia 10:00, pabaiga – 18:00 (kartais trunka ir ilgiau).

Sąlygos

Kurso dalyvė kreipiasi su savo idėja.

Darbai nėra kopijuojami. Kuriami unikalūs darbai.

Kurso dalyviai dirba su savo atsineštomis priemonėmis. Kokių tiksliai priemonių reikės, aptariama su instruktore prieš prasidedant kursui. Reikiamų priemonių sąrašas priklauso nuo kurso dalyvės idėjos.

Kiek dalyvių?

Iki 4 žmonių.

Ar gaunamas sertifikatas?

Taip

Kur vyksta kursai?

Gabijos g. 32, Vilniuje

Kurso instruktorius: Elena Luchinkina

---

Artimiausi pasiruošimo konkursams kursai vyks:

ŠIUO METU KURSAI VYKSTA TIK INDIVIDUALIAI. INDIVIDUALIŲ KURSŲ KAINA GALI SKIRTIS NUO GRUPINIŲ KURSŲ KAINOS.

---

INFORMACIJA NORINTIEMS DALYVAUTI:

Kiekvienas norintis sudalyvauti pasiruošimo konkursams kursuose, pirmiausia, turi užpildyti registracijos formą (https://nailschool.lt/lt/content/15-registracija-i-kursus) ir tada susisiekti su mumis asmeniškai telefonu +37067342106 arba Facebook parašius žinutę puslapiui Elena Luchinkina nai school. Turite susisiekti jau turėdami savo asmeninę idėją, kuri, priklausomai nuo patirties, gali būti tiek sunkesnė, tiek ir lengvesnė.

Aptarus idėją ir patvirtinus registraciją, dėl kainos teirautis telefonu +37067342106

Nesilaikius aprašytos tvarkos, mes nesame atsakingi už jūsų idėjos įgyvendinimą kurso metu bei neprivalome rezervuoti jums laiko.

Kilus papildomiems klausimams, galite skambinti ir rašyti mums aukščiau aprašytais kontaktais.

pkk
chat Komentarai (0)