Priauginimas su viršutinėmis formelėmis ir nagų dizainas „Ledinė rožė“
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nagų dizaino kursai „Priauginimas su viršutinėmis formelėmis ir įlietas dizainas „Ledinė rožė“

Nori išmokti neįtikėtinai stulbinančio ir šiuo metu madingo nagų dizaino, kuris pavergs tavo klienčių širdis? Registruokis į kursus „Priauginimas su viršutinėmis formelėmis ir įlietas dizainas „Ledinė rožė“ bei išmok kurti nuostabaus grožio dizainą „Ledinė rožė“!

50,00 € (su PVM) 50,00 € (be mok.)
Be mokesčių

Kursų metu:

  • Atliksite nag priauginimą su viršutinėmis formelėmis (migdolo arba kvadrato forma);

  • Atliksite kombinuotą express manikiūrą;

  • Išmoksite įgyvendinti vidinį dizainą pavadinimu „Ledinė rožė“;

  • Išmoksite atlikti įlietą arba pieštą prancūzišką dizainą.

Kodėl verta išmokti naujų nagų dizainų?

Nagų priauginimo meistrai taip pat kaip ir kitų specialybių atstovai turi nuolat atnaujinti savo žinias, kad galėtų savo klientams pasiūlyti pačias naujausias ir madingiausias nagų dizaino technikas. Tokių technikų išmanymas leidžia turėti daugiau klientų ir tuo pačiu daugiau uždirbti. Nuolat domėdamiesi naujovėmis ir keldami kvalifikaciją jūs tapsite ne tik populiariu meistru, bet ir autoritetu savo kolegoms!

Apie nagų dizaino kursus:

Šiems nagų dizaino kursai, priešingai nei dauguma, vyksta ant modelio nagų. Todėl reikia, jog į kursus su savimi atsivestumėte patikimą modelį. Jei norite sužinoti, kaip susirasti modelį, daugiau informacijos apie tai rasite paspaudę čia.

Nagų dizaino kursai „Priauginimas su viršutinėmis formelėmis ir įlietas dizainas „Ledinė rožė“ vyksta gyvai mūsų mokykloje adresu Gabijos g. 32, Vilnius.

Po kursų, kiekvienas jos dalyvis gauna sertifikatus.

Šį kursą galite išklausyti ne tik grupėje, bet ir individualiai. Jei norite įsisavinti šią edžiagą individualiai, susisiekite su mumis asmenine žinute. Įspėjame: individualių kursų kaina skiriasi.

Kam skirti šie kursai?

  • Pradedantiesiems, kurie dar visai neseniai baigė nagų priauginimo kursus bei nori toliau kelti kvalifikaciją;
  • Patyrusiems meistrams, kurie nori tobulėti ir kelti kvalifikaciją;
  • Meistrams, kurie atlieka nagų procedūras, tačiau nori išmokti nagų priauginimo naudojant viršutines formeles ir tuo pačiu pasiūlyti savo klientėms dar daugiau kokybiškų paslaugų;
  • Meistrams, kurie moka priauginti nagus klasikiniu būdu, bet nori įvaldyti ir nagų priauginimą naudojant viršutines formeles t.y. lengvesniu, greitesniu būdu;
  • Meistrams, kurie nori išmokti šiuo metu labai madingo nagų dizaino „Ledinė rožė“.

Kiek truks kursai?

Tai 1 dienos kursai, kurie prasidės 10:00 val. ir baigsis 17:00 val.

Grupėje bus ne daugiau kaip 5 žmonės.

Kursus veda: Božena Kudzma

 

---

Šie nagų dizaino kursai vyks:

ŠIUO METU KURSAI VYKSTA TIK INDIVIDUALIAI. INDIVIDUALIŲ KURSŲ KAINA GALI SKIRTIS NUO GRUPINIŲ KURSŲ KAINOS.

---

INFORMACIJA NORINTIEMS UŽSIREGISTRUOTI:

Jei norite sudalyvauti šiuose nagų dizaino kursuose, visų pirma, jums reikia atlikti registraciją (registracijos forma čia). Kai užpildysite šią formą, su jumis susieksime asmeniškai ir tokiu būdu patvirtinsime registraciją. Tik po registracijos patvirtinimo galėsite sumokėti 50 Eur vertės avansą naudodamiesi šia internetine parduotuve arba prireikus galime atsiųsti rekvizitus.

Jei nesilaikysite šios tvarkos, mes negarantuojame, jog jūsų norimu laiku galėsite dalyvauti kursuose.

INTERNETINĖJE PARDUOTUVĖJE NURODYTA KAINA YRA AVANSO SUMA! Tikslią kursų kainą sužinokite mums paskambinę telefonu +37067342106 arba susisiekus per Elena Luchinkina nail school Facebook paskyrą.

chat Komentarai (0)